Поради, які допоможуть поліпшити емоційні навички

 Ключ до успіху – емоційний інтелект

Поради, які допоможуть поліпшити емоційні навички


  1. Емоційний інтелект: розвиток уміння контролювати негативні емоції. Вчіться контролювати негативні емоції (якщо Ви не задоволені чиєюсь поведінкою або словами, не слід відразу про це заявляти. Спробуйте переключитись або заспокоїтися і обдумати ситуацію до вступу в конфлікт)

  2. Емоційний інтелект: вчіться залишатися спокійним у будь-якій ситуації і контролювати стрес. Для тих, хто ніколи не вмів цього робити, залишатися спокійним – справа складна. Але є кілька дієвих способів – вийти подихати свіжим повітрям або вмиватися холодною водою. А зі стресом допоможуть впоратися фізичні навантаження – від прогулянки до систематичного відвідування спеціальних занять (йога, тренажерний зал, фітнес).

  3. Емоційний інтелект: розвиток здатності протистояти ударам долі і поразкам. Ніколи не скаржтеся, як би погано Вам не було. Обговорювання проблем тільки посилює їх. Для таких випадків слід підібрати для себе кілька мотиваційних висловлювань «великих» людей (улюблені спортсмени, актори, режисери, письменники, герої фільмів).

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу